HTML

SMTJ

Voltunk Sicsinél pusztítani az alkoholt. Továbbra se harácsoljatok túlórát, zúzzatok haza! Reggel futottunk, és ugrókötelezzünk is! Aki a videót kiteszi videómegosztóra azt beperelem. Nem viccelek süzsdmeg!

Friss topikok

  • landov: Vazze! Az a való világ! (2007.09.03. 14:24) Személyi Kultusz
  • landov: Szórakoztok? Sajátot indítok: landov.blog.hu (2007.08.21. 20:41) Mi a nagymári f-a van?
  • Landov: Nem is kergettelek.. (2007.08.15. 22:53) SMT Jihad Day (2007.07.18)
  • landov: Üdv! Megtudtam, hogy ez egy önálló zenei stílus is egyben és hamarosen lesz belőle egy dupla CD-m. (2007.08.08. 16:43) Fogyókúra
  • landov: Elismerésem Dorina! Látod, nem is olyan nehéz hosszút írni ;) A többiek nem írnak? (2007.08.08. 12:50) SMT Jihad Day 1 (2007.07.16) 18+

Linkblog

2007.07.11. 19:15 landov

SMT vúdsztok 4 (2006.07.13) avagy kicsit visszavettünk a tempóból

Szép mondhatom! Nem figyelek oda és lehal a blog. Többiek basznak írni..

Csajszik írtak, de nem a blogba, csak elküldték. Erről a napról képem nincs, így az előző napi Cuba Libre fogyasztásról beszúrtam egyet. Mint látható, itt még korán van.
Beszámoló alant olvasható. A.L.

 

Talán a legnyugisabb napunk volt. Cuckával 8 körül keltünk, mint azon a héten általában. Semmi másnaposság, ami felettébb furcsa volt mindkettőnknek az előző éjszaka után. Érdekes módon a fiúk is nagyon fittek voltak.


Amikor kimentünk Sanyihoz a teraszra, Ő már a harmadik whiskey szódáját itta.  Megtehette, hiszen a rendszeres májellenőrzésen már túl volt, a mája szépen fejlődött. J 9-10 körül kimentünk az állomásra Emilért. A délelőtt az előző pár napon készült képek nézegetésével és beszélgetéssel telt. Ebéd után Cuckának haza kellett ugrania Kanizsára, mivel akkor még a jogsija csak folyamatban volt. (Jelentem azóta már megvan nekiJ) Délután lementünk fürdeni. Fújt a szél, hatalmasak voltak a hullámok, szóval nagyon buli volt! Estefelé Cucka is visszatért közénk. Az este további része elég nyugisan telt. Na jó, a zene üvöltött, a szomszéd idegbeteg volt, amit meg tudok érteni, mi pedig tovább folytattuk az alkoholok pusztítását. Igen, mi minden nap ittunk a hazánkért! A vacsi Cucka-féle csirke volt, ami egy korábbi képen már látható. Éjszaka ismét egy rövid fürdőzés, de az aznapi meg sem közelítette az előző napi mutatványainkat. Éjfél körül ismét a nyaralóban voltunk és mindenki nyugovóra tért. Éjjel Cuckával nem bírtunk magunkkal… (Igen, azok voltak azok a különös hangok a szobánkból. J) A „hancúrozás” után úgy döntöttük, h Sanyit is fel kellene ébreszteni, (a szomszéd szobában a hancúrunkkal sikeresen felébresztettünk már mindenkit) így lementünk hozzá és megkérdeztük tőle, hogy van-e piros cérnája és hogy a meghozott szenet hova kellene letenni. Sanyi nagyon készséges volt, igyekezett választ adni a kérdéseinkre. A történtek után mi is megbékéltünk Cuckával és mindenki folytatta az alvást.

Ja és ez úton is köszönet Sanyinak, hogy a védelmünk érdekében bevállalta, hogy leköltözött a földszintre és horkolásával elriasztotta a betörőket!

Szeretünk, Sanyi! :)


 

Eszti és Cucka

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://smtj.blog.hu/api/trackback/id/tr33116227

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

landov · http://landov.blog.hu 2007.07.11. 20:17:22

Idén már az udvarból is el lesznek zavarva.
süti beállítások módosítása