HTML

SMTJ

Voltunk Sicsinél pusztítani az alkoholt. Továbbra se harácsoljatok túlórát, zúzzatok haza! Reggel futottunk, és ugrókötelezzünk is! Aki a videót kiteszi videómegosztóra azt beperelem. Nem viccelek süzsdmeg!

Friss topikok

  • landov: Vazze! Az a való világ! (2007.09.03. 14:24) Személyi Kultusz
  • landov: Szórakoztok? Sajátot indítok: landov.blog.hu (2007.08.21. 20:41) Mi a nagymári f-a van?
  • Landov: Nem is kergettelek.. (2007.08.15. 22:53) SMT Jihad Day (2007.07.18)
  • landov: Üdv! Megtudtam, hogy ez egy önálló zenei stílus is egyben és hamarosen lesz belőle egy dupla CD-m. (2007.08.08. 16:43) Fogyókúra
  • landov: Elismerésem Dorina! Látod, nem is olyan nehéz hosszút írni ;) A többiek nem írnak? (2007.08.08. 12:50) SMT Jihad Day 1 (2007.07.16) 18+

Linkblog

2007.07.30. 11:56 landov

Most elmesélem miért nem esznek a Brogonok húst.

Miután az Atyaúristen megteremtette az embert megmondta neki mit kajáljon:

Móz I/1
29.
És monda Isten: Imé néktek adok minden maghozó fűvet az egész föld színén, és minden fát, a melyen maghozó gyümölcs van; az legyen néktek eledelül.

És az emberek nagyon sokáig éltek, akár 800-900 évig. Biztos nagyon egészségesek voltak, mert a gyümölcs tele van vitaminnal. De nagyon unatkoztak, és buzultak meg faszságokat csináltak, és Isten már nem bírt velük. Ekkor özönvizet zúdított a földre, és mindenki megkrepált, kivéve Noé és családja.

Miután elált az eső, Isten szövetséget kötött Noéval, melynek jelképe a szivárvány lett. Na ezt a jelképet azóta lenyúlták a transzvikszuálisok, meg a langyik. Mindegy nem ez a lényeg, hanem amit a szövetség kapcsán mondott a főnök.

Móz I/6
3.
És monda az Úr: Ne maradjon az én lelkem örökké az emberben, mivelhogy ő test; legyen életének ideje száz húsz esztendő.

Móz I/8
2.
És féljen és rettegjen tőletek a földnek minden állatja az égnek minden madara: minden a mi nyüzsög a földön, és a tengernek minden hala kezetekbe adatott;
3. Minden mozgó állat, a mely él legyen nektek eledelűl; a mint a zöld fűvet, nektek adtam mindazokat.
4. Csak a húst az őt elevenítő vérrel meg ne egyétek.

Hoppá, hoppá. Nem lehetséges, hogy a pirossal kiemelt részek összefüggenek. Jó akkor elvileg a hal, is, de a bibliát sivatagi népek írták, akik nem nagyon ettek halat. Szerintem Isten átverte Noét, és nem is rövidítette le az emberek életét, csak jól megetette őket hússal, hogy hamarabb meghaljanak. Noé azért még lehúzott pár évet, ő 350 évesen halt meg. Noé jó csávó volt amúgy, mert az szövetségesdi után az első dolga a következő volt:

Móz I/8
20.
Noé pedig földmívelő kezde lenni, és szőlőt ültete.
21. És ivék a borból, s megrészegedék, és meztelenen vala sátra közepén.

Ezután valamelyik fia, disznólkodott vele. Lehet ezért nyúlták le buzik a szivárványt, mint jelképet.

Szerencsére, én a Tao-t követem, Noé szövetsége rám nem vonatkozik, így a 120 esztendős limitet is kijátszhatom ;)

De az csak egy példa. Ismeretes (vagy csak kamuzok), hogy azok a népek akik leginkább tengeri állatokkal táplálkoznak, sokáig élnek. Okinawa-n van 90 éves halász is, aki még aktív. Ott a halászok egyébbként úgy halásznak, hogy beugranak a vízbe, és egy bottal terelgetik a halakat a hálóba.

Aztán a szamurájok sem ettek húst. És milyen fittek és gyorsak voltak! Muszály volt nekik. Bár ők nem éltek sokáig, mert lekaszabolták egymást. De valóban, az embernek kilazulnak az izületei könnyed és gyors lesz. Mindössze pár hétig nem kell húst fogyasztania. Én egyszer úgy kilazultam, hogy eltéptem a saját combizmomat. A szamurájok idejében egyébbként csak az eta kaszt fogyasztott húst, akik a börcserzők voltak, és annyira lenézték őket mint a nindzsákat, akik pedíg éppenhogy az állatok szintje fölött álltak.

Még egy dolog. A tengeri állatokban olyan összetevők vannak, amelyek nagyon fontos szerepet játaszanak az agyműködésben. Azt nem kell ecsetelnem, hogy a halak/tengeri dolgok könnyen emészthető, nagyon egészséges kaják, mert azt már számtalanszor leírták már. Az én véleményem az, hogy az emberi faj egy időben félig vizi életmódot folytatott, és leginkább kagylókat meg puhatestűeket fogyasztott. Ekkor veszíthette el a szörzetét is. Ezért lehet, hogy a tengeri dolgok ennyire jót tesznek velünk.
Ez egyébként egy elmélet, nem az enyém.

Sokáig tiszta fejjel pedig azért kell élni, hogy legyen időnk kigondolni fasza dolgokat az emberiség javára. Talán a tudomány is sokkal előbbre tartana, ha szakik, még 20-30 évet ráhúzhatnának az agyalásban.

Na pá, és Jó étvágyat!
Én megyek betúrni a halfasirtot!

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://smtj.blog.hu/api/trackback/id/tr50128111

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása